Jaaroverzicht 2009

4 juni 2009: Tijdens de repetitie werd er een workshop gegeven door Margaret Roest. Een bijzondere repetitie waarbij het koor veel tips kreeg om de stem goed te gebruiken.

De eerste helft van het jaar was vrij rustig voor wat betreft optredens. Maar na de zomervakantie barstte het los.

10 oktober: jubileumconcert Gerard Breas

8 november: medewerking aan een kerkdienst in het kader van Diensten aan zee te Scheveningen.

2 en 3 december verleende Musica samen met Concertante medewerking aan het Korpsconcert van de Marinierskapel.

20 december: Helaas kon door barre weersomstandigheden het concert in het Atrium te Den Haag bij de levende kerststal niet doorgaan.

21 december:  De maandag voor kerst werd het traditionele kerstconcert in Monster gehouden. Veel mensen hadden het slechte weer getrotseerd om hierbij aanwezig te kunnen zijn en daar hebben zij geen spijt van gekregen.

In de sfeervolle entourage van de H. Machutuskerk, decor voor het kerstconcert van Musica genoten zij van prachtige muziek.

Vooral Wendy Krikken was voor veel mensen een verrassing. Maar ook het koor, Margaret Roest en de meewerkende muzikanten zetten een geweldig concert neer onder leiding van de dirigent Gerard Brëas. Het prachtige You Raise me up door Margaret Roest samen met het koor en Martin de Deugd op viool was indrukwekkend. Natuurlijk ontbraken ook de traditionele kerstliederen niet en hierbij werd uit volle borst meegezongen. Kortom een geweldige avond.