Jaaroverzicht 2008

9 maart 2008: Een kerk dienst in Maassluis die wij muzikaal mochten opluisteren. Deze zondagavondzang werd gehouden in de Immanuelkerk te Maassluis. Muzikaal werden we begeleid door Wim Loef achter orgel en vleugel.

25 september 2008: Op deze donderdagavond hielden we een open repetitie/zangavond in de Druiventuin te Monster.

28 september 2008: In de Heilige Antonius Abt te Scheveningen hebben we op deze zondagmiddag onze medewerking verleendt aan een concert voor de bewoners en medewerkers ter gelegenheid van het 90-jarig lustrum van: Stichting Zorggroep De Residentie in Scheveningen met medewerking van o.a. Ernst Daniel Smid en Johanni van Oostrum.

7 december 2008: Op deze zonnige zondagmiddag hebben we onze medewerking verleent tijdens een kerkdienst in de Westerkerk op het terrein van het Westerhonk te Monster.

21 december 2008: We hebben wederom een kerstconcert verzorgt voor het winkelend publiek in het Atrium van het Haagse stadhuis, bij de levende kerststal.

22 december 2008: Ons eigen traditionele kerstconcert in de Machutuskerk te Monster. In deze prachtig verlichte, en volle kerk hebben we weer een prachtig concert gegeven met de medewerking van: sopraan Johanni van Oostrum, Wim Loeff vleugel, Han Kapaan hobo, Gerard Breas trekharmionica en Arthur Postma synthesiser.