Mededelingen donderdag 23 februari

Hier zijn weer de mededelingen van afgelopen donderdag en de keuze voor een nieuwe dirigent van de commissie Nieuwe Dirigent.

Voor de 6e proefrepetitie verwelkomen wij Harmen Cnossen, die wij nog kennen als dirigent van de Marinierskapel waarbij wij als koor in 2011 mochten optreden.

– We zingen Emmelijn en Ada vd Oever toe, die jarig zijn.
– Ria Beukers laat ons weten dat het goed met haar gaat en dat ze zich verwend voelt door alle kaartjes die zij mocht ontvangen en zij bedankt de koorleden hiervoor.
– Anny Hartog is inmiddels geopereerd, volgende week gaan de hechtingen eruit en begint de revalidatie. Wie haar een goed herstel wil wensen kan een kaartje naar haar huisadres sturen, Reiger 14, 2693 AN ‘s Gravenzande.

Afgelopen vrijdag heeft de commissie Nieuwe Dirigent besloten 4 kandidaten te kiezen uit de 6 dirigenten, die een proefrepetitie hebben gegeven. Dit zijn Steven van Wieren, Aldert Fuldner, Matthijs Breukhoven en Harmen Cnossen.
A.s. donderdagavond zal Ger van Dongen als commissielid toelichten hoe de commissie tot deze keuze is gekomen. Daarna kunnen de koorleden d.m.v. een uitgedeeld stembriefje hun favoriet kenbaar maken. Deze stembriefjes worden dan verzameld en in de pauze geteld. Na de pauze zal de commissie dan laten weten wie de meeste stemmen heeft gekregen.
In de tijd die nog overblijft zullen we zeker nog enkele liederen zingen onder begeleiding van Aarnoud.

In het geval van afwezigheid a.s. donderdagavond 2 maart en je wilt toch stemmen, dan kan je je keuze kenbaar maken d.m.v. een mailtje naar westlandsekoorverenigingmusica@gmail.com.

Tot donderdag, wanneer we kiezen voor een nieuwe dirigent.