Samenloop voor Hoop (2015)

« 2 van 2 »

27 en 28 juni 2015 heeft een flink aantal Musicanen in estafette 24 uur gewandeld voor de Samenloop voor Hoop in het Hofpark in Wateringen.

De opbrengst komt in zijn geheel ten goede aan het KWF voor onderzoek naar Kanker in de hoop dat steeds meer mensen deze rotziekte zullen kunnen overleven.
Het bestuur wil de organisatoren vanuit Musica en alle lopers van Musica bedanken voor de manier waarop Musica zich weer positief heeft laten zien door saamhorigheid en doorzettingsvermogen.

Vooral de organisatoren vanuit Musica t.w. Willem en Henny de Wildt, Mira v.d.Bos, Tanja Valstar en Ton Borsboom hebben heel veel werk verzet. Willem, Henny en Tanja zijn zelfs de hele dag paraat geweest in de tent (gratis beschikbaar gesteld) om de nachtlopers te voorzien van hapjes, drankjes en peptalk.

Wat een mooie maar ook emotionele momenten hebben we met elkaar gedeeld, de startceremonie met de 1ste ronde voor de survivors, de kaarsenceremonie met de fakkels en de slotceremomie waar het massaal gezongen You Never Walk Alone wel heel veel bij een ieder los maakte.

Door de inspanning van dit superteam organisatoren, de verkoop van de zakken aan koorleden, de verkoop van allerhande goederen die deels gesponsord en deels ingekocht zijn en inzet van de lopers is er namens Musica € 2.300,00 bijgedragen aan de opbrengst voor dit goede doel.

De Samenloop voor Hoop heeft het prachtige bedrag van € 135.000,00 opgebracht.