Nieuws

Rabo Clubsupport 2023 nog 4 dagen

Vanaf maandag 4 september a.s. kan er weer door de leden van de Rabobank Westland gestemd worden op hun favoriete club/ vereniging.  Ook wij doen mee en hopen, dat ook dit jaar weer een mooi bedrag bij elkaar gestemd zal worden. Want iedere stem levert geld op!! Vraag familie, vrienden en collega’s, die lid zijn van de Rabobank Westland om op ons een stem uit te brengen. Men kan ons vinden op Rabobank Clubsupport en op de Rabo App en zoek op Musica.

Er kan tot 26 september gestemd worden. Maar wacht niet tot het laatste moment!!

Bedankt namens de leden van WKV Musica

Geslaagd Zomerconcert in de Hoeksteen te Monster

Impressie van het Zomerconcert van zondag 25 juni in De Hoeksteen in Monster. Foto’s Rolf van Koppen

Nieuwe dirigent Westlands Musica letterlijk warm ontvangen.

In een bijna letterlijk warm bad was de nieuwe dirigent, Harmen Cnossen, van de Westlandse Koorvereniging Musica ontvangen tijdens het Zomerconcert zondag 25 juni j.l..

ZOMERCONCERT met hoofdletters geschreven, want het was tropische warm in de Hoeksteen. Onder zijn soepele leiding groeide het koor gaandeweg het concert. Het aanwezige publiek kreeg een ander Musica te zien en te horen.
Terecht roemde Harmen zijn voorganger, Gerard Brëas, met de omvang en kwaliteit van het koor en het repertoire. Een staande ovatie na een overdonderend Sanctus viel het koor, dirigent, soliste Anitra Jellema en de muzikale begeleiders Aarnoud de Groen en Arthur Postma ten deel.

Een heel geslaagd debuut voor onze nieuwe dirigent.

Interview Harmen Cnossen in Het Hele Westland d.d. 19 april 2023

Voor het Huis aan Huis blad “Het Hele Westland” van 19 april 2023 heeft Alphons de Wit een interview gehad met onze nieuwe dirigent Harmen Cnossen. Hieronder de publicatie.

Kijk voor meer informatie over de loopbaan van Harmen in het Menu – “Over het koor” / Muzikale leiding